Pont Rent a Car – Cine suntem noi?

Buna! Bine ai venit pe pagina noastra de inchirieri auto Cluj de la Pont Rent a Car. Suntem bucuroși ca vrei sa ne cunosti!

Suntem Adrian si Ioana, doi tineri pasionati de domeniul auto, care ne-am dorit sa oferim servicii de inchirieri auto in Cluj aducând un plus de valoare pe piata auto din Romania.

Cum am inceput proiectul nostru de Rent a Car ?

Am început aceasta afacere de familie cu un plan bine pregătit, diferit, pentru a putea oferi servicii de inchireri auto in Cluj de calitate la un pret rezonabil. A fost mai dificil la început dar am reușit să ne adaptăm cerințelor clienților noștri. În ultimii ani am crescut și acum deținem un număr mare de mașini. Avem în flota noastră atât mașini low cost cu un consum redus de carburant cât și mașini premium ce vă oferă un confort sporit.

Este foarte important ca toți clienții care aleg serviciile de inchirieri auto Cluj de la noi sa fie multumiti de serviciile noastre si sa revina cu placere.

Alege serviciul de inchireri auto Cluj de la Pont Rent a Car

Suntem mereu dispusi sa te ajutam sa alegi masina potrivita pentru nevoile tale. Ne adaptăm nevoilor tale si iti oferim diferite optiuni pentru serviciul nostru de mașini de închiriat. Ne poți contacta telefonic, pe Whatsapp dar și online. Pentru a-ti fi cat mai usor sa ne contactezi si sa rezervi masina dorita oferim suport clienti 24h/7. Suntem bucurosi sa avem alaturi de noi oameni tineri pasionati pentru servicii de inchiriei masini Cluj.

Suntem o companie dedicata in servicii de Rent a Car in Cluj cu preluare/ predare in Aeroport. Am inregistrat o crestere rapida datorata seriozitatii si corectitudinii cu care am tratat clientii. Oferim servicii de inchirieri masini in Aeroportul International Avram Iancu din Cluj Napoca la orice ora din zi. Rezerva Online.

Închiriați masini de la Pont Rent a Car si beneficiati de:

Cel mai bun serviciu Suport Clienti : live chat, e-mail, telefon.

Va oferim inchirieri auto Cluj cu:

 Asistenta Rutiera Non Stop;

 Suport Clienti Non Stop;

 Asigurare SCDW/CDW si RCA;

 Preturi minime;

 Tarife Transparente.

Am reușit să facem oferte avantajoase și la tarife convenabile să te putem ajuta să iți indeplinești planurile de vacanță in limita bugetului pe care ți l-ai propus. Nu ezitati sa impartasiti cu noi din experienta personala si sa inchiriati o masina din flota noastra de masini de inchiriat Cluj.