Inchirieri auto Cluj fara garantie cu ZERO franciza

Doriti sa inchiriati o masina pentru vacanta dumneavoastra, dar va faceti griji ca trebuie sa lasati un depozit? Sunteti in locul potrivit! Cu noi, beneficiezi de inchirieri auto Cluj fara garantie la cel mai bun pret raport calitate! Acum este si la indemana ta! Ne dorim sa ne adaptam cat mai mult posibil nevoilor tale. Motiv pentru care stim ca ati putea folosi toti banii in timpul vacantei, fiind o prioritate pentru tine. Trebuind sa lasati un depozit blocat in contul dumneavoastra impotriva posibilelor daune nu este in planurile dumneavoastra si prin urmare, nici in ale noastre. Din acest motiv, va oferim inchirieri masini Cluj fara garantie, prin adaugarea optiunii asigurarii complementare.
Vrei sa afli mai multe? Fiti atenti la ceea ce trebuie sa va spunem despre serviciul nostru de inchirieri masini fara garantie!

inchirieri auto cluj fara garantie pont rent a car

Uitati sa lasati garantie la inchirierea masinii!


Inchirieri auto Cluj fara garantie cu multiple avantaje. In primul si in primul rand faptul ca nu trebuie sa lasati un depozit blocat in cont pentru eventualele daune pe care le poate suferi autovehiculul in timpul inchirierii dumneavoastra, dar nu este singurul! Pentru ca cu noi, beneficiile inchirierii masinii fara depozit se ridica vertiginos! In plus, oricare ar fi destinatia dumneavoastra, avantajul de a nu lasa un depozit va fi la inchirierea unei masini cu Pont Rent a Car.

Inchirieri auto fara depozit in aeroport Cluj


Doriti sa va bucurati de inchirieri auto fara garantie si sa petreceti vacanta fara grji? Trebuie doar sa alegeti optiunea asigurarii complementare pe care o punem la dispozitie clientilor nostri atunci cand va inchiriati masina.
Asigurarea complementara este o garantie a sigurantei si protectiei. De ce? Pentru ca daca alegi optiunea asigurarii complementare pentru rezervarea ta, te vei bucura de cele mai bune beneficii în caz de accident in vacanta ta. Este important sa fim acoperiti impotriva unor evenimente neprevazute. Sa calatoriti cu siguranta ca vom disfruta de vacantele noastre fara griji.

Mai multe beneficii pentru inchirieri auto Cluj fara garantie


In cazul in care toate beneficiile inchirierii auto fara garantie pe care le-am mentionat deja vi se par putine, adaugam doua noi beneficii care cu siguranta nu va vor lasa indiferent:

  • alegand optiunea asigurarii complimentare, pe langa faptul ca te bucuri de o inchiriere fara garantie, te vei bucura de un serviciu premium de asistenta rutiera! Ceva mai mult decat util in cazul oricarui accident in calatoria ta.
  • beneficiati de o inspectie rapida atat la preluare cat si la preluarea masinii.

Dar, in plus, daca nu va puteti hotari, aceasta acoperire va garanteaza cea mai mare protecție impotriva evenimentelor neplacute care pot aparea pe parcursul inchirierii masinii dumneavoastra.

Daca nu ati contractat asigurarea complememtara si exista daune la returnarea vehiculului, va trebui sa suportati costul reparatiei. Daca contractati asigurarea complementara puteti uita de exces deoarece veti fi acoperit pentru daune care ar putea fi cauzate vehiculului. Exceptia cazurilor de rea-credinta sau imprudenta din nerespectarea legislatiei rutiere.

Inchirieri auto Cluj fara garantie de la Pont Rent a Car


Deci, v-ati convins deja despre serviciul nostru de inchirieri auto Cluj fara garantie oferit de Pont Rent a Car? In plus, va puteti alege mașini de inchiriat fara avans, cu anulare gratuita. Inchirierea masinii dumneavoastra in aeroportul din Cluj Napoca la cel mai mic pret raport calitate si cu toate avantajele incluse. Vei lasa aceasta oportunitate sa treaca? Inchiriaza acum o masina fara garantie de la Pont Rent a Car. Inchiriaza acum prin serviciul nostru de inchirieri auto Cluj din aeroport.

Inchirieri auto Cluj - Rent a Car Cluj - Masini de inchiriat Cluj
Inchirieri auto Cluj fara Garantie
Masini de inchiriat Cluj
Inchirieri auto Cluj fara Garantie
Inchirieri auto Cluj - Pont Rent a Car
Pont Rent a Car,
strada traian vuia 149,Cluj-Napoca,Cluj-400397,
Telephone No.+40771992655
Cluj-Napoca
Cluj-Napoca