Rent a Car Cluj Aeroportul International Avram Iancu

Pentru a veni în ajutorul dumneavostră, oferim servicii de inchirieri auto în aeroport Cluj. Flota noastră de Rent a Car Cluj este compusă din modele noi de mașini. Mașini economice cu consum redus carburant și modele premium pentru un confort mărit. Puteți închiria mașini cu preluare și predare în aeroportul din Cluj rapid, ușor, simplu fără birocrația unui birou obișnuit. Vedeți oferta noastră de masini din parcul nostru de inchirieri auto Cluj.

Avantaje inchirieri auto aeroport Cluj

Odată ce ați ajuns în aeroportul din Cluj, una dintre cele mai economice opțiuni pe care o puteți lua în calcul este de a închiria o mașină. Puteți închiria mașini din aeroport atât pentru a vă deplasa la hotel, pentru a vizita Clujul și împrejurimile sale dar și pentru a vă petrece vacanța în liniște și fără griji pe teritoriul româniei. Cu o mașină inchiriată din aeroport scapi de oboseala condusului pentru a ajunge în Cluj cu mașina personală. Nu pierdeți mult timp pe drum. Vă bucurați de vacanță și de un confort sporit. Mașinile sunt inspecționate periodic, flota de mașini se inoiește permanent, așadar se garantează o siguranță sporită cu o mașină închiriată.

Masini de inchiriat aeroport Cluj ieftin

Găsiți oferte pentru inchirieri auto aeroport Cluj la numai 15- 20 euro.Pentru a beneficia de un preț avantajos, închiriați mașina din timp. Este recomandat să închiriați mașini cu cateva zile zile sau chiar săptămâni inainte de a ajunge în Cluj. Dacă închiriați o mașină chiar în momentul aterizării de la unul dintre birourile de rent a car din aeroport riscați să nu găsiți mașini disponibile. Un alt dezavantaj este ca birourile de rent a car din aeroport să fie închise la momentul sosirii dumneavoastră in aeroport. Trebuie să luați în calcul și faptul că atunci când închiriați mașini din timp și prețul inchirierii va fi mai mic.

Ora de preluare si returnare a mașinii în aeroport

Dacă vă faceți giriji că ajungeți la miezul nopții in aeroportul din Cluj și nu aveți cu ce vă deplasa, nu trebuie să mai cautați. Oferim servicii de inchirieri auto Cluj cu predarea și preluarea mașinii la orice oră în aeroport. Dacă ajungeți la o oră tarzie în aeroport, vă recomandăm să închiriați mașina din timp. Odată confirmată rezervarea dumneavoastră unul dintre colegii nostri o să vă aștepte in aeroport. Nu o să fie nicio problemă cu ora de preluarea sau predare a mașinii.

Rent a Car Cluj Aeroport – Servicii inchirieri masini direct din Aeroportul International Cluj-Napoca

Dacă ai planificat deja vacanța sau doar cauți o mașină cu care să te deplasezi să vizitezi imprejurimile Clujului, vă stăm la dispoziție să găsiți mașina potrivită. Pentru a ne adapta nevoilor dumneavoastră am creat serviciul de rent a car din aeroport Cluj. Poți închiria mașini frumoase, pe gustul tău din gama noastră variată de mașini. Alege mașina perfectă la un preț rezonabil din flota noastră de inchirieri auto ce se pot rezerva online, completand formularul nostru de rezervari online, prin formularul de contact sau telefonic:

Cluj- Napoca aeroport

Strada Traian Vuia 149-151, Cluj-Napoca

Inchirieri auto Cluj - Rent a Car Cluj - Masini de inchiriat Cluj
Rent a Car aeroport Cluj
Masini de inchiriat Cluj
Rent a Car aeroport Cluj
Inchirieri auto Cluj - Pont Rent a Car
Pont Rent a Car Cluj,
strada Traian Vuia 149,Cluj-Napoca,Cluj-400397,
Telephone No.+40771992655
Cluj-Napoca
Cluj