Pont Rent a Car Cluj

5,0
5,0 out of 5 stars (based on 64 reviews)

Recenzii Google PontRentaCar (4,9/5 din peste 200 review-uri)

Cele mai importante recenzii Google ale clienților

Gheorghe Pop
Gheorghe Pop
2024-05-13
Super ok. Recomand.👌👌👌👌👌
Benjamin Friedrich
Benjamin Friedrich
2024-05-11
Die Kommunikation und Abwicklung verlief einfach und unkompliziert. Das Auto war in gutem Zustand. Für die Rückgabe gibt es einen Punkt Abzug. Wir sprechen zwar rumänisch aber nicht perferkt. Wir waren sehr pünktlich. Das Auto war von uns am Feiertag nicht frisch gewaschen zurückgegen. Das Auto war aber keineswegs dreckig...Das wurde recht unfreundlich angemerkt. Als wir nicht gleich alles verstanden haben wurde der Herr sehr ungeduldig und unfreundlich. Wir haben die 10€ für die Reinigung bezahlt und er ist ohne Worte weggefahren...er hatte wohl keine Zeit zum verabschieden...im Vorfeld aber alles top. Wir würden wieder mieten weil günstig...
María Chiforescu
María Chiforescu
2024-05-10
Cei mai buni. Seriozitate si punctualitate❤️
Bogdan Samuel Badescu
Bogdan Samuel Badescu
2024-04-30
Recomand cu mare încredere compania Pont Rent a Car. Totul a decurs excelent. Multă seriozitate și punctualitate. Nota 10👌👏
Meg Dab
Meg Dab
2024-04-07
W marcu 2024 korzystaliśmy z usług Pont Rent a Car. Samochód marki Reno był bardzo dobrze przygotowany. Zgodnie z umową otrzymaliśmy go na lotnisku, żadnych ukrytych kosztów, bardzo dobra cena. Bardzo szybka i miła obsługa. Planując powrót do Rumunii na pewno skorzystamy z ofert tej firmy.
iuliana ciobanu
iuliana ciobanu
2024-04-03
Recomand Pont Rent a Car cu toată încrederea! Servicii de inchirieri auto in Cluj la cele mai înalte standarde. Am ajuns la aeroport noaptea, am fost așteptată Desi am avut intarziere si chiar dacă era ora târzie. Pretul excelent, fara costuri ascunse, iar mașina noua si excelenta. Personalul a fost foarte amabil. Predarea masinii s-a facut repede, chiar mai rapid decat am intalnit la alte firme de inchirieri auto. Am apreciat in mod deosebit punctualitatea. Recomand tuturor.
Emil Hergyan
Emil Hergyan
2024-04-02
Precios razonables con servicio al tiempo son los inmejorables productos de ellos.Muy contento por alquilarme un coche prácticamente nuevo con seguro incluido la hora deseada incluso la devolución a sido pronto y rápida!
Rafiel Abraham Colman dos Anjos
Rafiel Abraham Colman dos Anjos
2024-04-02
Servicii excelente de inchiriei auto Cluj. Masini noi bine intretinute. Preturi foarte bune. Fara taxe ascunse.

Punem mare preț pe satisfacția clienților, de aceea am fi bucuroși să știm feedback-ul dumneavoastră, despre modul în care v-ați simțit utilizând serviciul nostru de rent a car. Dacă ne puteți oferi câteva minute, am aprecia sincer feedback-ul dumneavoastră. Suntem dedicați în proiectul nostru de inchirieri auto, ne dorim întotdeauna să ne îmbunătățim serviciile de rent a car și apreciem feedback-ul primit de la clienții noștri.
Review-urile clienților Pont Rent a Car Cluj

Vă rugăm să faceți click în formularul de mai jos pentru a trimite recenzia și a ne comunica părerea dvs.!

Opiniile clienților despre calitatea mașinilor și serviciilor noastre, promptitudinea și corectitudinea în procesul de livrare și predare a mașinilor noastre.

Parerile clienților Pont Rent a Car Cluj

Review privind calitatea serviciilor oferite de la … Mircea 20/05/2024

20/05/2024

Am avut o situație neprevăzută și am avut nevoie să prelungesc perioada de închiriere. Personalul a fost extrem de înțelegător și flexibil, ajutându-mă să rezolv problema fără niciun fel de dificultăți. Mașina a fost impecabilă și foarte fiabilă pe întreaga perioadă de închiriere. Recomand cu mare încredere această firmă!

Mircea Guzic

Review privind calitatea serviciilor oferite de la … Ivan 28/03/2024

28/03/2024

Personalul acestei firme de închirieri auto a fost de departe cel mai prietenos și profesionist cu care am avut de-a face. De la rezervare până la returnarea mașinii, totul a decurs perfect. Mașina a fost foarte bine întreținută și a funcționat impecabil. A fost o plăcere să închiriez de la ei și îi recomand cu toată încrederea!

Ivan Daniel

Review privind calitatea serviciilor oferite de la … Nicoleta 19/02/2024

19/02/2024

Am fost foarte plăcut surprins de raportul calitate-preț oferit de această firmă de închirieri auto. Mașina a fost modernă, curată și foarte bine întreținută, iar prețul a fost foarte competitiv. De asemenea, procesul de rezervare și ridicare a mașinii a fost foarte simplu și rapid. Cu siguranță voi recomanda această firmă tuturor cunoscuților mei!

Nicoleta Filip

Review privind calitatea serviciilor oferite … de la Maria 20/12/2023

20/12/2023

Întregul proces de închiriere a fost foarte ușor și fără griji. Mașina pe care am închiriat-o a fost într-o stare excelentă și foarte economică. Personalul a fost foarte amabil și a răspuns prompt la toate solicitările mele. Este clar că această firmă își respectă clienții și oferă servicii de calitate. Cu siguranță voi reveni și voi recomanda și altora!

Alexandra Moraru

Review privind calitatea serviciilor oferite de la … Andrei 18/10/2023

18/10/2023

Experiența mea cu această firmă de închirieri auto a fost de excepție. Mașina a fost foarte bine întreținută, curată și foarte confortabilă. Personalul a fost foarte profesionist și amabil, iar procesul de rezervare a fost rapid și simplu. Recomand cu mare încredere această firmă și cu siguranță voi reveni pentru viitoarele închirieri!

Andrei Craciun

Review privind calitatea serviciilor oferite de la … Bogdan 08/09/2023

08/09/2023

Aceasta a fost, fără îndoială, cea mai bună experiență de închiriere auto pe care am avut-o vreodată. Personalul a fost foarte prietenos și profesionist, iar mașina era într-o stare impecabilă. Procesul de rezervare a fost foarte simplu și rapid, iar prețurile sunt foarte competitive. Recomand cu toată încrederea această firmă de închirieri auto!

Bogdan Brasoveanu

Review privind calitatea serviciilor oferite … de la Maria 07/07/2023

07/07/2023

Am avut o experiență minunată cu această firmă de închirieri auto din Cluj. Personalul a fost amabil și dispus să răspundă la toate întrebările mele. Mașina a fost într-o stare excelentă și foarte confortabilă. Am apreciat foarte mult flexibilitatea lor în ceea ce privește orele de ridicare și returnare a mașinii. O experiență de neuitat, mulțumesc!

Maria Stamate

Review privind calitatea serviciilor oferite … de la Ana 12/03/2023

12/03/2023

Am fost foarte mulțumit de serviciile acestei firme de închirieri auto. Am găsit o mașină potrivită la un preț foarte bun. Procesul de rezervare online a fost simplu și rapid, iar la ridicarea mașinii totul a decurs fără probleme. Mașina era curată, modernă și foarte bine întreținută. Voi recomanda această firmă prietenilor mei și cu siguranță voi reveni.

Ana Dobrenco

Review privind calitatea serviciilor oferite …. de la Valentina 10/01/2023

10/01/2023

Am avut nevoie de o mașină în regim de urgență și am fost impresionat de cât de repede s-au mișcat lucrurile cu această firmă de închirieri. În mai puțin de o oră de la apel, am avut mașina la dispoziție. Era într-o stare excelentă și foarte economică. Personalul a fost foarte amabil și profesionist. Recomand tuturor celor care au nevoie de o mașină în Cluj!

Valentina Raffio

Review privind calitatea serviciilor oferite ….. de la Vlad 22/11/2022

22/11/2022

Mașina era într-o stare impecabilă, foarte curată și funcționa perfect. Procesul de rezervare a fost rapid și eficient, iar personalul a fost foarte prietenos și profesionist. Cu siguranță voi reveni pentru viitoarele închirieri. Recomand cu încredere!

Vlad Cristian

Review privind calitatea serviciilor oferite ….. de la Daniela 22/07/2022

22/07/2022

De la rezervare până la returnarea mașinii, totul a fost perfect. Personalul a fost extrem de amabil și a oferit toate informațiile necesare. Mașina a fost foarte bine întreținută și a făcut față fără probleme călătoriei noastre. Mulțumesc pentru serviciile excelente!

Daniela Simionov

Review privind calitatea serviciilor oferite de la ……. Darius 22/03/2022

22/03/2022

Am avut o experiență minunată cu această firmă de închirieri auto din Cluj. De la început până la sfârșit, totul a decurs impecabil. Rezervarea a fost rapidă și simplă, iar personalul a fost foarte prietenos și profesionist. Mașina închiriată a fost într-o stare excelentă, curată și bine întreținută. De asemenea, am apreciat foarte mult flexibilitatea lor, fiind foarte receptivi la schimbările de ultim moment. Recomand cu încredere această firmă și cu siguranță voi apela la serviciile lor din nou!

Darius Lucian

Review privind calitatea serviciilor oferite de la … Loredana 21/01/2022

21/01/2022

Recomand cu încredere această firmă și cu siguranță voi reveni!

Loredana Balan

Review privind calitatea serviciilor oferite de la … Laura 12/10/2021

12/10/2021

Am fost foarte impresionat de cât de rapid și eficient a fost procesul de închiriere. În mai puțin de 30 de minute, am avut cheia în mână și eram gata de drum. Mașina a fost într-o stare excelentă și foarte confortabilă. Personalul a fost foarte profesionist și a răspuns prompt la toate întrebările mele. Cu siguranță voi folosi din nou serviciile lor!

Laura cristina

Review privind calitatea serviciilor oferite de la … Maria 02/08/2021

02/08/2021

Am fost foarte mulțumit de serviciile oferite. Mașina a fost foarte bine întreținută, curată și foarte fiabilă. Personalul a fost foarte amabil și profesionist, iar procesul de închiriere a fost simplu și eficient. Cu siguranță voi reveni pentru viitoarele închirieri. Recomand cu încredere!

Maria Catrinari

Review privind calitatea serviciilor oferite de la … Emilia 25/05/2021

25/05/2021

Am avut o experiență foarte plăcută cu Pont Rent a Car. Mașina a fost în stare excelentă și foarte confortabilă. Procesul de închiriere a fost simplu și fără complicații. Recomand această firmă tuturor celor care au nevoie de o mașină în Cluj!

Emilia Poienari

Review privind calitatea serviciilor oferite de la … Adriana 01/04/2021

01/04/2021

Mașina a fost într-o stare perfectă, foarte curată și bine întreținută. Personalul a fost extrem de profesionist și amabil, iar procesul de rezervare și returnare a mașinii a fost foarte simplu și rapid. Recomand cu încredere și cu siguranță voi reveni!

Adriana Tanasa