Contact – Inchirieri auto Cluj

Date de Contact:

Telefon: +40771992655 WhatsApp

E-mail: info@pontrentacar.com

Informatii:

Pont Rent a Car

Inchirieri masini in aeroport Cluj, strada Traian Vuia 149, Cluj-Napoca 400397

Sediu social:

Salve Diane S.R.L. Cui RO32123508 / nr. reg. comert. j33/606/2013 Sediu: Bulevardul Bucovina, Bl. D13, ap. 18, Ors. Gura Humorului, jud. Suceava.

Program

Livrare mașini in Aeroportul din Cluj Non Stop! 24h din 24h.

Informații: Luni- Duminica 9:00- 22:00.

Relații cu publicul pentru întrebări, contact, rezervări, etc.

Pont Rent a Car – Cluj

Oferim servicii profesionale de inchirieri auto in aeroport Cluj la cel mai bun preț raport calitate. Mașini de închiriat Aeroportul Cluj- Napoca. Serviciile noastre de închirieri mașini se adresează atât persoanelor fizice cât și persoanelor juridice. Pentru orice întrebare legată de autoturismele noastre ce le oferim spre închiriere nu ezitați să vă puneți in contact cu noi la numărul de telefon sau adresa de email mai sus menționată. Pentru a vedea prețul și mașinile noastre pentru perioada dorită folosiți butonul Cauta Masini. Completați apoi datele de preluare/ returnare apoi apasați butonul de căutare.

Modalități de plată acceptate

Card, Cash, Transfer bancar. Plata se poate face și la preluarea autoturismului. Nu este obligatoriu să faceți plata anticipată. Rezervați mașina din timp pentru a beneficia de prețurile noastre reduse. Pentru întrebări despre serviciul nostru de Rent a Car in Aeroportul din Cluj Napoca vă rugăm să vă puneți in contact cu noi. Vă mulțumim!

Formular contact – Pont Rent a Car

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.