Noul model Dacia Duster Automat

Mașina Dacia Duster se poate închiria din aeroportul din Cluj-Napoca 24h/7..
Dacia Duster automat este o versiune a popularului SUV compact care oferă o experiență de conducere mai confortabilă și mai ușoară. Transmisia automată oferă o schimbare lină și rapidă a treptelor de viteză, fără a fi nevoie să vă concentrați asupra schimbării manuale.
Mașina Dacia Duster păstrează designul robust și aventuros, cu linii puternice și proporții echilibrate. Caroseria este bine conturată, oferind un aspect aerodinamic și o prezență puternică pe șosea.
Mașina Dacia Duster automat vine echipat cu tehnologii moderne, precum sistemul de infotainment cu ecran tactil și conectivitate Bluetooth. De asemenea, mașina dispune de sistem de asistență la frânare de urgență și sistem de monitorizare a presiunii în pneuri.
Dacia Duster automat este un SUV versatil și practic, potrivit pentru uzul zilnic și pentru călătorii lungi. Cu un design robust, tehnologii avansate și confort în conducere, acesta este o alegere excelentă pentru cei care iși doresc un SUV cu transmisie automată.
Persoanelor sub 26 de ani se percepe o garanție suplimentara de 200 euro. Kilometri incluși in preț 250 km înmulțit cu numărul de zile închiriate.

aer conditionat
cutie de viteza automata
5 LOCURI
bagaje 4
Pret in Euro 22.00

Introduceti mai jos data preluarii si returnarii apoi apasati pe "Rezerva acum"

0/5 (0 Reviews)