Hyundai i10 (MINI CAR)

Mașina Hyundai i10 se poate închiria din aeroportul din Cluj-Napoca 24h/7..
Hyundai i10 este un automobil compact și practic, perfect pentru deplasările urbane, pentru parcarea ușoară în spații restrânse. Acesta este unul dintre cele mai populare modele din clasa sa, datorită dimensiunilor sale compacte și a eficienței sale în consumul de combustibil.
Mașina Hyundai i10 este echipată cu tehnologii moderne, precum sistemul de infotainment cu ecran tactil și conectivitate Bluetooth. De asemenea, mașina dispune de sistem de asistență la frânare de urgență și sistem de monitorizare a presiunii în pneuri.
Motorizarea este eficientă și economică, asigurând o economie de combustibil remarcabilă. Transmisia manuală oferă o schimbare ușoară și precisă a treptelor de viteză, asigurând o experiență de conducere plăcută și confortabilă.
Mașina Hyundai i10 este un automobil versatil și practic, potrivit pentru uzul zilnic și pentru deplasările în oraș. Cu un design modern, tehnologii avansate și eficiență în consumul de combustibil, acesta este o alegere excelentă pentru o călătorie în Cluj.
Persoanele sub 26 de ani trebuie sa lase o garantie suplimentara de 150 euro. Kilometri incluși in preț 250 km înmulțit cu numărul de zile închiriate.

aer conditionat
cutie de viteza manuala
5 LOCURI
bagaje 4
Pret in Euro 15.00

Introduceti mai jos data preluarii si returnarii apoi apasati pe "Rezerva acum"

0/5 (0 Reviews)