Renault Arkana Automat

Mașina Renault Arkana se poate închiria din aeroportul din Cluj-Napoca 24h/7.
Renault Arkana este un SUV coupe produs de compania franceză Renault. A fost lansat pentru prima dată în 2020 și a devenit rapid unul dintre cele mai populare modele ale mărcii.
Mașina Renault Arkana iese in evidență prin designul exterior distinctiv și sportiv, cu linii fluide. Renault Arkana are o înălțime mai mică decât un SUV tradițional, dar oferă totuși o gardă la sol ridicată și o poziție înaltă de conducere. Grila frontală mare și farurile ascuțite contribuie la aspectul agresiv al mașinii.
Mașina Renault Arkana are un interioir spațios și confortabil, cu locuri pentru cinci pasageri. Materialele de calitate și finisajele bine realizate conferă o senzație de lux. Bordul este dominat de un ecran tactil central de dimensiuni generoase, care oferă acces la sistemul de infotainment și la funcțiile de conectivitate.
Mașina Renault Arkana este echipată cu o gamă largă de tehnologii și caracteristici de siguranță, inclusiv sistemul de asistență la frânare de urgență, sistemul de avertizare la părăsirea benzii și controlul electronic al stabilității.
Mașina Renault Arkana este un SUV coupe elegant și sportiv, care oferă un echilibru între stil, performanță și confort. Este potrivit atât pentru călătorii urbane, cât și pentru aventuri în afara orașului.
Persoanelor sub 26 de ani se percepe o garanție suplimentara de 200 de euro. Kilometri incluși in preț este de 250 km înmulțit cu numărul de zile închiriate.

aer conditionat
cutie de viteza automata
5 LOCURI
bagaje 4
Pret in Euro 26.00

Introduceti mai jos data preluarii si returnarii apoi apasati pe "Rezerva acum"

0/5 (0 Reviews)