Renault Clio

Mașina Renault Clio se poate închiria din aeroportul din Cluj-Napoca 24h/7.
Renault Clio este o mașină compactă produsă de compania franceză Renault.
Mașina Renault Clio este o combinație perfectă între stil, performanță și tehnologie avansată. Cu un design aerodinamic și linii fluide, acest hatchback compact atrage privirile oriunde merge.
Mașina Renault Clio are un interior elegant și confortabil ce oferă o experiență plăcută pentru pasageri, iar spațiul generos pentru bagaje face din Renault Clio o alegere practică pentru călătorii.
Renault Clio este echipat cu tehnologii avansate, cum ar fi sistemul multimedia cu ecran tactil, conectivitate Bluetooth și sistemul de navigație integrat, ceea ce va oferi clienților o experiență modernă și confortabilă în timpul călătoriilor.
Mașina Renault Clio este alegerea ideală pentru călătorii, datorită designului atrăgător, performanțelor remarcabile și tehnologiei avansate. Această mașină compactă și versatilă va satisface nevoile clienților și va oferi o experiență de conducere plăcută și sigură.
Persoanelor sub 26 de ani se percepe o garanție suplimentara de 150 euro. Kilometri incluși in preț 250 km înmulțit cu numărul de zile închiriate.

aer conditionat
cutie de viteza manuala
5 LOCURI
bagaje 4
Pret in Euro 17.00

Introduceti mai jos data preluarii si returnarii apoi apasati pe "Rezerva acum"

0/5 (0 Reviews)