fbpx

Cele mai frumoase locuri de vizitat in Cluj

blog 03

Cele mai frumoase locuri de vizitat- Inchirieri auto Cluj

Dacă sunteți în căutarea unor locuri interesante de vizitat în timpul călătoriei dvs. în Cluj, închirierea unei mașini poate fi opțiunea potrivită pentru a explora aceste zone. Am creat un Top cu cele mai frumoase locuri de vizitat din Cluj unde ar trebui să mergi măcar o dată în viață. Folosind serviciul de inchirieri auto Cluj de la Pont Rent a Car poți călători în siguranță să vizitezi cele mai frumoase locuri din Cluj și din România.

1. Cetatea din Turda

Situată la doar 30 de km de Cluj, Cetatea din Turda este un loc istoric impresionant ce trebuie vizitat. Cea mai bună modalitate de a ajunge acolo este prin închirierea unei mașini și de a vă bucura de priveliștea pe drum.

2. Salina Turda

Unul dintre cele mai frumoase locuri de vizitat din Cluj este Salina Turda, care se află la aproximativ 25 de km de oraș. Este un loc unic din Romania fiind considerat unul dintre cele mai spectaculoase locuri subterane din țară și din lume. Închirierea unei mașini este o modalitate excelentă de a ajunge acolo și de a vă bucura de peisajele pitorești pe drum.

cele-mai-frumoase-locuri-de-vizitat-din-cluj-Salina Turda
Salina Turda

3. Cheile Turzii

Închirierea unei mașini este o opțiune excelentă pentru a ajunge aici. Reprezintă o atracție naturală impresionantă, cu peșteri, lacuri și drumuri pietruite ce oferă o experiență de neuitat. Cheile Turzii este situată la aproximativ 36 de km de Cluj.

4. Munții Apuseni

O zonă montană spectaculoasă, situată în apropierea Clujului, cu peisaje deosebite, cascade, râuri și păduri pitorești. Închirierea unei mașini pentru a explora această zonă este o idee excelentă, oferindu-vă libertatea de a vă plimba în propriul ritm.

5. Mocănița pe Valea Arieșului

Vezi unul dintre cele mai frumoase locuri de vizitat din Cluj cu închirierea unei mașini, ce poate fi opțiunea perfectă pentru a ajunge la Mocănița pe Valea Arieșului. Aici, vă puteți bucura de o experiență unică de călătorie cu o mocăniță și priveliști spectaculoase pe drum.

6. Castelul Corvinilor

Situat in Hunedoara – la doar 90 de km de Cluj se află unul dintre cele mai renumite castele din România – Castelul Corvinilor din Hunedoara. Pentru a ajunge acolo, închirierea unei mașini poate fi o idee excelentă pentru a avea libertatea de a vă explora tot drumul.

7. Mănăstirea Nicula

Situata la aproximativ 50 de km de Cluj se află Mănăstirea Nicula, o destinație populară de pelerinaj și turistică. Închirierea unei mașini vă va permite să ajungeți acolo și să vă bucurați de o liniște și frumusețe pitorească.

8. Crama și Stâna de Vale

Situată la aproximativ 60 de km de Cluj, aceasta este o destinație perfectă pentru iubitorii de vin și mâncare tradițională românească. Închirierea unei mașini vă va permite să ajungeți la destinație și să vă bucurați de priveliști frumoase pe drum.

9. Lacul Tarnița

Este unul din tre cele mai frumoase locuri de vizitat, un lac de acumulare situat în județul Cluj, în apropierea municipiului Cluj-Napoca. Lacul este folosit pentru producerea de energie electrică și pentru activități recreative, cum ar fi pescuitul și înotul. În jurul lacului se află o zonă de agrement cu terenuri de sport, zone de picnic și locuri pentru camping. Acesta este o destinație populară pentru drumeții și plimbări cu barca. Inchirierea unei mașini poate fi o oportunitate pentru a petrece o vacanță sau un wekeend prelungit in această zonă.

10. Cetatea din Alba Iulia

Este una dintre cele mai importante monumente istorice din România, situată la 79 km de Cluj. Alba Iulia este ușor accesibilă cu o mașină închiriată și vă va oferi o priveliște fantastică a cetății și a legendarului Bulevardul Unirii.

Cluj-Napoca este un oraș cu o istorie bogată și este situat în inima Transilvaniei. Există multe locuri minunate de vizitat în acest oraș, inclusiv Cetatea Clujului, Muzeul Etnografic al Transilvaniei și Muzeul de Artă Clujeană. Există, de asemenea, o mulțime de opțiuni pentru închirierea unui automobil în Cluj, ceea ce vă va permite să explorați orașul și zona împrejurimilor sale în voie.

Dacă te-am convins care sunt cele mai frumoase locuri de vizitat din Cluj și ai nevoie de o mașină de închiriat apelați cu încredere la serviciile noastre de inchirieri auto Cluj de la Pont Rent a Car și descoperiți cele mai frumoase locuri din Cluj și din România.

© 2023 Pont Rent a Car Theme
Acest site folosește cookie-uri. Continuând să navigați, acceptați utilizarea acestora.