fbpx

Renault Megane Sedan – Design modern – Inchirieri auto Cluj

Renault Megane Sedan – Inchirieri auto Cluj

Noul Renault Megane Sedan este o alegere populară pentru inchirieri auto. Această mașină face parte din flota noatră de Rent a Car Cluj. La noi găsești mașini noi de inchiriat din aeroport din Cluj. Fiind un sedan versatil și confortabil, potrivit atât pentru călătorii de afaceri, cât și pentru vacanțe de familie. Inchirieri auto cu opțiuni de motorizare economice și performante, precum și cu dotări tehnologice moderne. Renault Megane Sedan este ideal pentru a fi închiriat în scopuri personale sau de afaceri. De asemenea, design-ul elegant și spațiul generos al acestei mașini oferă o experiență de conducere confortabilă și plăcută, atât pentru șofer cât și pentru pasageri.

Calificare pentru Renault Megane Sedan

5,0
5,0 out of 5 stars (based on 8 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%
Renault Megane Sedan IV
Renault Megane Sedan IV
interioir renault megane sedan IV
interioir renault megane sedan IV

Caracteristici:

 • Categorie: berlina

• Transmisie: manuala, 6 trepte

 • Motorizare benzina sau diesel, 134 cp

• Volum portbagaj: 508 l

 • Consum mediu: 5l/ 100 km

• Usi: 4

• Locuri: 5

Optiuni:

• Aer conditionat

• Volan multifuncional

• Faruri led cu aprindere automata

• Usb

• Ecran Tactil

• Cruise control

• Lumini de zi

Închiriază din aeroport Cluj Megane Sedan de la 20 euro zi

Fiind una dintre cele mai inchiriate mașini din flota noastră de inchirieri auto din Cluj, recomandăm această mașină. Renault Megane Sedan este un automobil elegant și rafinat, care îmbină perfecțiunea tehnică, designul proaspăt și confortul suprem pentru o experiență unică.

Oferim servicii de Rent a Car de calitate. Siguranța ta este o prioritate pentru Renault, iar Megane Sedan nu face excepție. Mașini cu numeroase caracteristici de siguranță. Printre care sistemul de monitorizare a punctelor moarte. Sistemul de avertizare la coliziune frontală și airbag-uri laterale și de tip perdea. Sistemul de frânare cu antiblocare și distribuție electronică a forței de frânare asigură o frânare eficientă și sigură.

Dotări de ultimă generație pe Noul Renault Megane

Alege noul Renault Megane Sedan din flota noastră de inchirieri auto Cluj și vei rămâne plăcut surprins. Designul exterior al acestei mașini impresionează cu linii fluide și elegante, cu faruri în formă de boomerang și o grilă frontală masivă, care îi oferă o prezență puternică pe drum. Pe partea laterală, designul sculptat subliniază eleganța și dinamismul mașinii, în timp ce spoilerul de pe portbagaj adaugă un aspect sportiv.

Interiorul mașinii este confortabil și spațios fiind o opțiune de luat in calcul dacă ai nevoie de mașini de inchirieri auto din Cluj. Oferă o experiență de conducere plăcută și relaxantă pentru cei ce optează să inchirieze acest model. Are loc pentru cinci pasageri cu o bună vizibilitate și scaune confortabile. Interiorul este bine echipat și modern, cu materiale de înaltă calitate și caracteristici opționale.

Detalii despre Noul Renault Megane Sedane

Cu siguranță Renault Megane Sedan este echipat cu mai multe tehnologii avansate, concepute să mărească siguranța și confortul la bord. În ceea ce privește confortul, Renault Megane Sedan vine cu scaune confortabile, cu reglare electrică și suport lombar fiind un plus al firmelor de inchirieri auto.

Pentru a asigura o experiență audio de calitate superioară, modelul este echipat cu un sistem audio de calitate, care oferă sunet clar și detaliat în orice condiții. Interfața Bluetooth îți permite să te conectezi ușor la dispozitivele mobile și să îți controlezi playlist-ul preferat.

Concluzii

Renault Megane Sedan oferă un echilibru excelent între performanță, confort și tehnologie. Fiind una dintre cele mai închiriate mașini din flota noastră de inchirieri auto din Cluj. Este unul dintre cele mai bune sedanuri de clasă medium disponibile. Cu un design contemporan și o gamă largă de opțiuni de motorizare, Megane Sedan se adresează celor care caută să inchirieze un sedan elegant și practic, dar care nu compromit performanțele sau tehnologia. Vedeți ofertele noastre de inchirieri auto Cluj.

Ce motor are și cat consumă Renault Megane Sedan?

Noul Renault Megane Sedane are un motor pe benzină de 1,4 sau motorina 1,5 fiind ideală pentru inchirieri auto deoarece este o mașină cu consum mic de carurant.

Cum pot inchiria Noul model de Dacia Logan?

Pentru a inchiria masini puteti face rezervare online pe website, pe whatsapp sau la telefon.

Ce preț de închiriere este pentru megane Sedan?

Prețul inchirierii acestei mașini variază in funcție de numărul de zile pentru care se închiriază mașina, dar și de perioada anului in care este inchiriată.

Pentru că opinia dumneavoastră contează, lăsați o recenzie

Opiniile clienților nostri de la Pont Rent a Car

Noul Renault Megane Sedan …… de la Andrei Mihai, 10/04/2023

10/04/2023

Am fost foarte mulțumit de performanța mașinii. Este foarte plăcut de condus, confortabil și cu o conduita excelentă în curbe, ceea ce a făcut călătoria noastră mult mai plăcută. De asemenea, consumul de combustibil a fost destul de rezonabil, ceea ce a redus costurile noastre de călătorie. Recomand această firmă de inchirieri auto din Cluj. O să închiriez de acumdoar de la Pont rent a Car.

Andrei Mihai

Noul Renault Megane Sedan …… de la Mirela Bostan, 01/11/2022

01/11/2022

Am închiriat un Renault Megane Sedan pentru o călătorie de afaceri. A fost o alegere foarte bună în materie de confort și performanțe. Mașina a fost destul de spațioasă, ceea ce a însemnat că mi-am putut păstra confortul și productivitatea în timpul călătoriei. În plus, sistemul de navigațieînchiriat a fost foarte util în a găsi locurile de întâlnire și locațiile de cazare. În general, sunt foarte mulțumit de decizia de a închiria acest model și îl recomand cu încredere altor călători de afaceri.

Mirela Bostan

Noul Renault Megane Sedan …… de la Maria Tanasa, 09/09/2022

09/09/2022

Am închiriat un Renault Megane Sedan pentru că aveam nevoie de o mașină care să pot călători in siguranță pe drumurile înguste și pline de serpentine. Mașina a fost excelentă pentru acest scop și a răspuns foarte bine la cerințele mele. Interiorul său modern și stilat a fost o plăcere, iar performanța sa în general a fost impresionantă. Îl recomand cu încredere pentru oricine caută mașini de rent a car performante.

Maria Tanasa

Noul Renault Megane Sedan …… de la Iulian Grigore, 17/06/2022

17/06/2022

Am închiriat un Renault Megane Sedan pentru o excursie de weekend și am fost impresionat de performanța sa. Mașina a fost foarte confortabilă și tracțiunea sa pe drumul a fost excelentă. A fost, de asemenea, foarte economică în ceea ce privește consumul de combustibil. În general, a fost o experiență excelentă de închiriere și recomand cu încredere acest model.

Iulian Grigore

Noul Renault Megane Sedan …… de la Iuliana Dumitru, 05/05/2022

05/05/2022

O mașnă de ultimă generație cu care poți merge oriunde ai nevoie. O să închiriez această mașină de fiecare dată ce o să revin in Cluj. Recomand acestă mașină, puteți inchiria cu incredere.

Iuliana Dumitru

Noul Renault Megane Sedan…. de la Mihai Grigore, 10/04/2022

10/04/2022

O mașină ideală pentru a călători in interes de serviciu sau pentru a merge la un eveniment important. Este o mașină elegantă cu foarte multe opțiuni. O mașină ce nu ar trebui să lipsească din nici un parc de inchirieri auto din Cluj.

mihai Grigore

Noul Renault Megane Sedan …… de la Marius Mironiuc, 28/02/2022

28/02/2022

Am închiriat mașina pentru o călătorie de vacanță cu full casco. A fost o experiență excelentă în materie de confort și eficiență. Mașina este superioară în ceea ce privește manevrabilitatea și consumul de carburant. Astfel am reușit să economisesc mult timp și bani în deplasările mele. Și interiorul este bine făcut, cu mult spațiu pentru pasagerii din spate și pentru bagaje. În general, recomand această mașină pentru cei care caută omașină fiabilă și confortabilă.”

Marius Mironiuc

Noul Renault Megane Sedan …… de la Anton Ioan, 25/01/2022

25/01/2022

O mașină pentru o excursie de familie. Am închiriat din Cluj pentru o săptămână și ne-am bucurat de fiecare minut în această mașină. Are o performanță excelentă și îți oferă o experiență de condus confortabilă și plăcută. Este destul de spațios pentru ofamilie de patru persoane cu bagaje. Recomandăm cu încredere această mașină pentru călătorii pe distanțe mai mari.

Anton Ioan
© 2023 Pont Rent a Car Theme
Acest site folosește cookie-uri. Continuând să navigați, acceptați utilizarea acestora.