fbpx

Suzuki S Cross – Alegerea perfecta – Inchirieri auto Cluj

Suzuki S Cross – Inchirieri auto Cluj

Dacă sunteți în căutarea unei mașini de închiriat fiabile și confortabile pentru a explora Cluj-Napoca și împrejurimile sale, încercați noul SUV Suzuki S Cross din flota noastră de inchirieri auto Cluj!

Acest model elegant și spațios este potrivit pentru toate tipurile de călătorii. De la plimbări de week-end la excursii mai lungi. Cu o capacitate de transport de până la cinci persoane și un portbagaj de dimensiuni generoase,acestă mașină este alegerea perfectă pentru familii sau grupuri mai mari ce doresc să inchirieze acest model din flota noastră de Rent a Car din Cluj.

Calificare pentru Suzuki S Cross

5,0
5,0 out of 5 stars (based on 7 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%
suzuki s cross rent a car cluj
suzuki s cross rent a car cluj
portbagaj suzuki s cross
portbagaj suzuki s cross

Caracteristici:

 • Categorie: SUV

• Transmisie: manuală

 • Motorizare benzina

• Volum portbagaj: 430l / 1230l

 • Consum mediu: 5,5l/ 100 km

• Usi: 5

• Locuri: 5

Optiuni:

• Aer conditionat

• Volan multifuncional

• Faruri led cu aprindere automata

• Usb

• Ecran Tactil

• Cruise control

• Lumini de zi

Suzuki S Cross – Inchirieri auto aeroport Cluj

Închiriază noul SUV Suzuki din aeroport Cluj de la 24 euro zi. Prețul afișat include toate taxele. Taxe de preluare Aeroport Cluj, Taxe cauciucuri de sezon incluse, RCA si rovinietă inclus în preț. Prin adăugarea opțiunii asigurării complementare Garanția este 0. Inchirieri auto cu Asigurare Casco cu franciză ZERO. Prețul închirierii mașinii variază în funcție de numărul de zile închiriate și de perioada anului în care se închiriază mașina.

Datorită spațiului generos și a portbagajului incăpător Suzuki S Cross este o veritabilă opțiune pentru a închiria o mașină din Cluj Napoca din aeroport.

portbagaj suzuki s cross din flota de inchirieri auto cluj de la pont rent a car

Dacă sunteți în căutarea unei mașini de închiriat în Cluj-Napoca, Suzuki S Cross este o alegere excelentă. Cu o combinație de performanță, design modern și caracteristici tehnologice avansate, acest model este perfect pentru o varietate de aventuri și călătorii. În plus, închirierea unei mașini poate face călătoria dumneavoastră prin România mult mai convenabilă și plăcută.

Suzuki S Cross partenerul de călătorie ideal

Dacă sunteți în căutarea unei închirieri auto în Cluj-Napoca, noul SUV de la Suzuki este o alegere excelentă. Cu o combinație de performanță, design modern și caracteristici tehnologice avansate, acest model este perfect pentru o varietate de aventuri și călătorii. În plus, închirierea unei mașini poate face călătoria dumneavoastră prin România mult mai convenabilă și plăcută.

Indiferent dacă vă deplasați prin regiunea Cluj sau căutați să explorați tărâmuri mai îndepărtate în România, Suzuki este partenerul de călătorie ideal. Pe lângă confort și fiabilitate, acest model vine și cu o serie de caracteristici de siguranță, cum ar fi airbag-uri și sistemul de asistență la frânarea de urgență, care vă protejează în timpul călătoriei.

Suzuki s Cross tehnologie de ultimă generație

Suzuki S-Cross este dotat cu o gamă largă de tehnologii moderne, printre care se numără sistemul de asistență la frânare, sistemul de monitorizare a unghiului mort, sistemul de avertizare la părăsirea benzii de mers, sistemul de asistență la plecarea din rampă, precum și sistemul de navigație și multe altele.

Sistemul de propulsie este reprezentat de o gamă de motorizări pe benzină, cu o capacitate cilindrică de 1.4 litri și o putere maximă de până la 140 CP. Transmisia este manuală cu 6 trepte.

Concluzii

Dacă doriți să experimentați cea mai bună experiență de conducere în Cluj-Napoca și împrejurimile sale, alegeți Suzuki S Cross pentru închirierea mașinii dumneavoastră. Datorită motorului eficient, este o alegere economică și prietenoasă cu mediu. Cu tehnologia de ultimă generație, această mașină oferă o experiență confortabilă și sigură de conducere, pe care o veți aprecia cu siguranță. Oferim cele mai avantajoase condiții de Rent a Car din Cluj. Vedeți ofertele noastre de inchirieri auto Cluj.

Întrebări frecvente de la clienții Pont Rent a Car

Sunt permise călătoriile în afara țării cu un Suzuki S Cross închiriat?

Pentru a călători în afara țării cu o mașină închiriată este nevoie de autorizare suplimentară din partea firmei de inchirieri auto.

Este posibil să închiriez un Suzuki S Cross pentru mai multe zile?

Da, este permisă inchirierea mașinii pe mai multe zile.

Dacă avionul are întârziere trebuie să plătesc în plus pentru mașina închiriată?

Dacă ați închiriat o mașină și ajungeți mai târziu decât ora programată nu este nicio problemă. Nu trebuie să plătiți în plus pentru mașina închiriată

Lăsați părerea dumneavoastră mai jos

Opiniile clienților Pont Rent a Car

Suzuki S Cross confort, consum, fiabilitate ……. de la Geambasu Gheorghe, 14/04/2023

14/04/2023

Am fost impresionat de puterea și economia de combustibil a lui Suzuki S-Cross. Este o mașină confortabilă, cu o manevrabilitate ușoară și un design modern. Inchiriați această mașină din parcul auto din Cluj de la Pont Rent a Car și nu veți fi dezamăgiți.

Geambasu Gheorghe

Suzuki S Cross confort, consum, fiabilitate ……. de la Nicoara Mihai, 10/03/2023

10/03/2023

Suzuki S-Cross este o mașină economică, cu un consum redus de combustibil. Închirierea sa pentru o călătorie lungă în afara orașului a fost o decizie excelentă. Am reușit să economisim foarte mulți bani la combustibil fără a face rabat de la confortul și performanța mașinii.

Nicoara Mihai

Suzuki S Cross confort, consum, fiabilitate ……. de la Marius Cojocaru, 23/01/2023

23/01/2023

Am închiriat un Suzuki S-Cross pentru o călătorie de afaceri și am fost mulțumit de confortul său. Interiorul este spațios și confortabil, ceea ce a făcut drumurile lungi mai ușoare.

Marius Cojocaru

Suzuki S Cross confort, consum, fiabilitate ……. de la Daniela Radu, 02/01/2023

02/01/2023

Suzuki S-Cross este o alegere excelentă pentru drumurile montane. Am închiriat unul pentru o excursie pe traseele muntoase și am fost impresionat de performanța sa off-road și de tracțiunea sa excelentă. Recomand această mașină din flota de inchirieri auto din Cluj de la Pont Rent a Car.

Daniela Radu

Suzuki S Cross confort, consum, fiabilitate ……. de la Ionut Nechita, 22/12/2022

22/12/2022

Am închiriat un Suzuki S-Cross din Cluj de la Pont Rent a Car pentru o excursie în familie și am fost încântat de caracteristicile de siguranță ale sale. Un parc de inchirieri auto in Cluj cu mașini noi. Sistemul de asistență automată la frânare și sistemul de avertizare a coliziunii m-au făcut să mă simt în siguranță pe drum.

Ionut Nechita

Suzuki S Cross confort, consum, fiabilitate ……. de la Balan Mihaela, 16/11/2022

16/11/2022

Suzuki S-Cross este mai mult decât o mașină utilitară. Alegeți această mașină din parcul de inchirieri auto din Cluj dacă doriți o mașină încăpătoare. Închirierea sa pentru o călătorie cu prietenii a fost o alegere excelentă. Am reușit să transportăm toate bagajele și echipamentul cu ușurință.

Balan Mihaela

Suzuki S Cross confort, consum, fiabilitate ……. de la Loredana Macarie, 10/10/2022

10/10/2022

Am ales Suzuki S-Cross din flota de inchirieri auto din CLuj și nu regretăm niciun moment alegerea făcută. Este o mașină polivalentă care este perfectă pentru orice călătorie, de la o escapadă de weekend la o călătorie de lungă durată. Închirierea sa pentru o excursie în munți a fost o decizie inspirată. Am putut să ne bucurăm de confortul și performanța sa chiar și în cele mai înguste și abrupte drumuri montane.

Loredana Macarie
© 2023 Pont Rent a Car Theme
Acest site folosește cookie-uri. Continuând să navigați, acceptați utilizarea acestora.