fbpx

Noul model Dacia Logan – Design placut – Inchirieri auto Cluj

Noul model Dacia Logan- inchirieri auto Cluj

Noul model Dacia Logan este cea mai inchiriata mașină din flota noastră de inchirieri auto Cluj pentru anul 2022. Face parte din categoria masinilor economice cu un consum redus de carburant. Mașină noua de închiriat în aeroportul din Cluj la cel mai bun preț raport calitate. Inchirieri mașini fără garanție cu asigurarea complementară pentru evenimente neprevăzute.

Calificare pentru Noul model Dacia Logan

5,0
5,0 out of 5 stars (based on 9 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%
noul model dacia logan 3
noul model dacia logan 3
interioir noul model dacia logan 3
interioir noul model dacia logan 3

Caracteristici:

 • Categorie: berlina

• Transmisie: manuala, 6 trepte

 • Motorizare benzina, 90 cp

• Volum portbagaj: 628 l

 • Consum mediu: 6l/ 100 km

• Usi: 4

• Locuri: 5

Optiuni:

• Aer conditionat

• Volan multifuncional

• Senzori parcare

• Usb

• Ecran Tactil

• Cruise control

• Lumini de zi

Închiriază noul model Dacia Logan de la doar 16 euro zi.

Recomandăm aceasta această mașină din flota nostră de Rent a Car Cluj deoarece este un autoturism economic datorită consumului redus de cobustibil. Modelul nou de Dacia Logan este o masină practică, mai spațioasă, având numeroase îmbunătățiri aduse pe partea de tehnologie. Mașin are ecran tactil mare, comenzi pe volan, cruise control, faruri led cu aprindere automata, alimentare usb, etc.

Model spatios, ideal pentru familie

portbagaj logan

Noul model de Dacia Logan este cu 11 centimetri mai mare. Portbagajul de 628 l este ideal pentru o familie. A fost proiectat cu un design nou inovator. Faurile cu semnătura luminoasă in forma de Y îi dă un nou design modern. La interioir avem materiale de calitate mult superioare variantei anterioare.

Tehnologie modernă pe noul model Dacia Logan

media nav dacia logan

Interior noul Logan

Cu ajutorul comenzilor de pe volan și a aplicației media nav te poți concentra mai ușor la condus. Cu ajutorul ecranului tactil de 8¨ aplicațiile de pe telefonul mobil sunt mai ușor de accesat. Inchiriază această mașină din flota noastră de inchirieri auto Cluj și călătorește în cele mai bune condiții. Este o mașină încăpătoare fiind construită în mod special pentru a face față oricărei familii. Este una dintre cele mai spațioase mașini din clasa sa.

Noul Logan are, de asemenea, un sistem de frânare automată de urgență, care poate detecta obstacole iminente și poate acționa frâna în caz de coliziune fără intervenția șoferului.

Noul model Dacia Logan a fost cea mai vândută mașină din România in anul 2022. Cu noile dotări și cu design-ul modern, Dacia Logan rămâne o veritabilă opțiune de luat în calcul pentru închirierea unei mașini. Rezervați acum pe website sau pe whatsapp. Consultă ofertele noastre de inchirieri auto Cluj.

Intrebari frecvente despre inchirierea noului model Dacia Logan

Ce motor are și cat consumă noua Dacia Logan?

Noul model de Logan are un motor pe benzina de 90 cp. Consumul acestei mașini este mic, 6 l/ 100 km fiind o mașină economică. Datorită clasei din care face si dotărilor de ultimă generație este potrivită și pentru călătorii pe distanțe mai mari.

Cum rezerv și când trebuie să plătesc pentru a rezerva Noul model de Dacia Logan?

Pentru a rezerva mașina este destul să trimiteți cererea de rezervare a mașinii pe website sau să ne contactați la telefon sau pe whatsapp. Dacă rezervați pe website, noi vă contactăm și vă rezervăm mașina dacă este disponibilă in perioada aleasă de dumneavoastră. Plata se face la preluarea mașinii. Nu este nevoie de avans.

De unde pot ridica noul model Dacia Logan ?

Dupa ce ai rezervat mașina, unul dintre colegi te va contacta să confirme că mașina este disponibilă in perioada selectată. Mașina se poate ridica din aeroport sau dintr-o altă locație din Cluj. Dacă veniți cu avionul un reprezentant o să vă aștepte cu mașina la terminalul sosiri.

Ce documente am nevoie la preluarea mașinii?

Pentru a închiria mașina aveți nevoie să aveți la dumneavoastră in orginal documentul de identitate și permisul de conducere de minim 2 ani.

Descrieți experiența dumneavoastră cu noul model Dacia Logan

Opiniile clienților Pont Rent a Car

Noua Dacia Logan, dotări, fiabilitate, consum… de la Magdalena, 23/03/2022

23/03/2023

Am inchiriat mașina pe internet. Noi am venit din Spania. Ne- a așteptat în aeroport când am ajuns. Sunt foarte punctuali. Am mai închiriat mașini de la alte firme dar nu am avut o experință plăcută. Suntem foarte mulțumiți că am găsit această firmă. Aici totul a fost diferit. Sunt cu adevărat cei mai serioși.

Magdalena

Noua Dacia Logan, dotări, fiabilitate, consum… de la Bogdan, 23/01/2023

23/01/2023

Dacă aveți nevoie de o mașină de închiriat ieftină din Cluj, nu trebuie să mai căutați. Acest model de mașină este ideal pentru a călători și pe distanțe mai mari. Datorită dotărilor acestei mașini o să aveți parte de un condus mult mai plăcut. Recomand.

Bogdan

Noua Dacia Logan, dotări, fiabilitate, consum… de la Ioan, 23/11/2022

23/11/2022

Am căutat mult să găsesc o firmă de inchirieri auto de încredere. Este o mașină frumoasă cu foarte multe dotări. Faruri led cu aprindere automată, ecran tactil, mufe USB, etc. Recomand. Aveți un nou client câștigat.

Ioan

Noua Dacia Logan, dotări, fiabilitate, consum… de la George, 16/09/2022

16/09/2022

Dacă vrei o mașină ieftină și modernă cu consum mic de carurant aceasta este alegerea perfectă. Am închiriat de aici fără avans și fără garanție cu full casco. Recomand, sunt cea mai serioasă firmă de închirieri auto de la care am închiriat până acum.

George

Noua Dacia Logan, dotări, fiabilitate, consum… de la Alexandra, 22/08/2022

22/08/2022

Am închiriat noua Dacia Logan din Cluj. Este o mașină superbă. Nu mă gândeam că cei de la Dacia acum fac mașini atât de bune. O mașină spațioasă cu consum mic de comustibil. Este perfectă pentru o familie. Închirieri auto la cel mai un preț. Am fost mai mult decât mulțumiți.

Alexandra

Noua Dacia Logan, dotări, fiabilitate, consum… de la Flaviu, 11/08/2022

11/08/2022

Totul a decurs bine. Am închiriat această mașină cu asigurare full casco. Mașina a fost nouă. Este a doua oară cănd închiriez mașini de aici. Au mașini foarte bune la cel mai bun preț. Mă bucur ca i-am găsit. De acum o să închiriem mașini de aici de fiecare dată când revenim în Cluj.

Flaviu

Noua Dacia Logan, dotări, fiabilitate, consum… de la Mihai, 06/07/2022

06/07/2022

Am fost printre primii clienți care a inchiriat această mașină. Totul a decurs perfect de la preluare până la returnare. Serviciu clienti foarte bun. Am vorbit pe whatsapp și ne-am întâlnit acolo unde mi-a fost mai ușor. O mașină economică la un preț decent. Recomand.

Mihai

Noua Dacia Logan, dotări, fiabilitate, consum… de la Costel, 03/02/2022

03/02/2022

Procesul de rezervare a fost foarte ușor. Am închiriat mașina fără avans pe website. Plata am facut-o la preluarea mașinii. Mașina este la fel cum este prezentată aici. Este o mașină perfectă pentru o familie cu doi copii. Totul este foarte simplu de la inchiriere până la preluare și returnare a mașinii.

Costel
© 2023 Pont Rent a Car Theme
Acest site folosește cookie-uri. Continuând să navigați, acceptați utilizarea acestora.