fbpx

Dacia Duster – Super SUV -Inchirieri auto Cluj

Dacia Duster Automat – Cel mai inchiriat SUV din Cluj

Vrei sa te bucuri de aventuri pe drumurile din Romania fara sa cheltuiesti o avere? Vezi ofertel noastre de inchirieri auto Cluj și închiriază o Dacia Duster de la noi! Cu un motor puternic și economic, este perfect pentru orice tip de drum. Indiferent dacă vrei să te plimbi în municipiul Cluj sau să descoperi frumusetile naturale ale țării, vei ajunge la destinatie în timp util și fără probleme.

Calificare pentru Dacia Duster

5,0
5,0 out of 5 stars (based on 7 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%
dacia duster cutie automata suv
dacia duster cutie automata suv
interior noul model dacia duster automat
interior noul model dacia duster automat

Caracteristici:

 • Categorie: SUV

• Transmisie: automată

 • Motorizare benzina

• Volum portbagaj: 445 l

 • Consum mediu: 6,5l/ 100 km

• Usi: 4

• Locuri: 5

Optiuni:

• Aer conditionat

• Volan multifuncional

• Faruri led cu aprindere automata

• Usb

• Ecran Tactil

• Cruise control

• Lumini de zi

Închiriază noul SUV Dacia Duster in aeroport Cluj de la 22 euro

În functie de durata închirierii si de perioada anului, preturile pot varia. Dacia Duster este una dintre cele mai accesibile optiuni de inchirieri auto SUV din Cluj și nu numai. Poți închiria noul Duster cu preluare din aeroport Cluj online pe website sau prin telefon ori Whatsapp. Interiorul este confortabil si spațios, astfel încat vei avea loc suficient pentru pasageri si bagaje. Incarcă-ți bagajele și pornește la drum fără griji!

De ce să închiriez noul Duster ?

Dacia Duster este cel mai închiriat SUV din flota noastră de închirieri auto din CLuj. De dimensiuni medii, ideal pentru cei ce doresc să închirieze un SUV pentru călătoriile lungi sau pentru explorarea zonelor mai greu accesibile. Mașina dispune de o suspensie înalta, care iți permite să treci peste denivelări și să traversezi terenuri accidentate cu ușurință. Oferă confort și performanță pe orice tip de teren. Mașina are o capacitate de 5 pasageri și o capacitate de depozitare considerabilă pentru bagaje și echipamente sportive.

Inchirieri auto Cluj – Dacia Duster SUV-ul ideal

Dacia Duster este ideal pentru familii, cupluri și aventurieri care caută confort, siguranță și performanță pe drumurile urbane și off-road. Închirierea unui astfel de vehicul pentru o călătorie sau pentru vacanța dumneavoastră poate fi o alegere excelentă.

Noul Duster este un vehicul cu o construcție robustă și un design modern, care combină eleganța cu puterea. Cu transmisie automată și o gardă la sol ridicată, mașina poate face față cu ușurință terenului accidentat și poate oferi o plimbare lină, confortabilă și sigură.

Echipare Dacia Duster

SUV-ul Dacia Duster din flota noastră de inchirieri auto Cluj, în ceea ce privește siguranța, este echipat cu sistemul de control stabilitate și tracție (ESC). Sistemul antiblocare la franare (ABS) și un sistem de asistență la frânare de urgență (AFU), care reprezintă caracteristici standard pentru vehiculele moderne.

Pe lângă caracteristicile menționate, noul Duster dispune și de o gamă largă de accesorii. Plafon și bară de protecție, scaune încălzite, parbriz incalzit și multe altele, care fac din această mașină o alegere excelentă pentru cei ce doresc o mașină de închiriat pentru activități în aer liber, cum ar fi călătoriile montane și campingul.

Concluzii

In concluzie, închirierea unei Dacia Duster îți oferă flexibilitate si libertate de miscare in cadrul calatoriilor tale. Indiferent dacă vrei să descoperi orașele din România sau să te aventuri pe trasee mai puțin circulate. O Dacia Duster îti oferă o experiență confortabilă și sigură la un preț rezonabil. Vezi ofertele noastre de inchirieri auto Cluj și închiriază noul Duster la cel mai bun preț pentru a merge în vacanță.

Întrebări frecvente de la clienții Pont Rent a Car

Care este prețul de închiriere pe zi pentru un Dacia Duster?

Prețul de închiriere pentru noul Duster variază în funcție de numărul de zile închiriate și de perioada anului în care se închiriază mașina.

Este disponibil modelul Dacia Duster cu transmisie automată pentru închiriere?

Da, noul Duster din flota noastră de inchirieri auto Cluj are transmisie automată.

Este necesar să las o garanție pentru a închiria un Dacia Duster?

Ne-am gândit la tine și nu percep un depozit pentru închirerea noului Duster din flota noastră de inchirieri auto Cluj dacă adaugi opțiunea asigurării complementare.

Se poate închiria Dacia Duster din aeroport Cluj?

Noul Duster face parte din flota noastră de inchirieri auto Cluj cu predare și preluare în aeroport.

Pentru că opinia dumneavoastră contează, lăsați un review

Dacia Duster confort, consum, fiabilitate ……. de la Victor Luca, 07/04/2023

07/04/2023

Am închiriat un Dacia Duster din Cluj pentru o călătorie pe zonele montane și am fost cu adevărat impresionat de performanța sa. Dacă aveți nevoie de o mașină de închiriat din Cluj tip SUV, această mașină a făcut față cu ușurință terenului accidentat și a fost foarte sigură și stabilă pe șosele. Pont Rent a Car este cea mai bună firmă de inchirieri auto din Cluj de la care am închiriat până acum.

Victor Luca

Dacia Duster confort, consum, fiabilitate ……. de la Dana Elena, 15/03/2023

15/03/2023

Dacia Duster este un vehicul foarte confortabil și spațios. Am închiriat acest SUV cu transmisie automată din Cluj pentru a călători cu familia mea și am fost cu toții mulțumiți de confortul și spațiul din interior. Întodeauna închiriez mașini de la Pont Rent a Car din Cluj și nu au fost probleme.

Dana Elena

Dacia Duster confort, consum, fiabilitate ……. de la Puiu Stelian, 20/12/2022

20/12/2022

Dacia Duster este un SUV foarte economic și ecologic. Am închiriat unul pentru o săptămână și am fost surprins cât de puțin combustibil am folosit. Servicii de calitate de inchirieri auto din Cluj. Personal promt și amiabil. Recomand.

Puiu Stelian

Dacia Duster confort, consum, fiabilitate ……. de la Ionut Bodilgea, 15/11/2022

15/11/2022

Dacia Duster este un vehicul foarte practic și versatil. Am căutat ceva timp la firmele de închirieri auto din Cluj și mă bucur că i-am găsit pe cei de la Pont Rent a Car. Am închiriat unul pentru a merge in vacanță la munte și pentru a transporta echipamentele mele de camping și a fost perfect pentru ce aveam nevoie.

Ionut Bogildea

Dacia Duster confort, consum, fiabilitate ……. de la Petru Ioan, 05/11/2022

05/11/2022

Noul Duster este un SUV puternic și robust, care este perfect pentru călătorii de lungă durată. Am închiriat din Cluj unul pentru o călătorie prin Europa și nu am avut nicio problemă. Recomand această firmă pentru serviciile de calitate de inchirieri auto.

Petru Ioan

Dacia Duster confort, consum, fiabilitate ……. de la Madalina Dusa, 10/10/2022

10/10/2022

Am închiriat un Dacia Duster din Cluj de la Pont Rent a Car pentru o săptămână de călătorie în munți și a fost o alegere excelentă. Mașina a fost confortabilă și sigură, iar suspensia și garda la sol a făcut față cu ușurință terenului accidentat.”

Madalina Dusa

Dacia Duster confort, consum, fiabilitate ……. de la Aurel Tache, 05/01/2023

05/01/2022

Am închiriat un Dacia Duster de la această firmă de închirieri auto din Cluj pentru o călătorie prin munți și mașina a fost perfectă. A fost o alegere excelentă pentru drumurile cu teren accidentat și cu o tracțiune excelentă în condiții dificile. Am fost cu adevărat impresionat de performanța și fiabilitatea sa

Aurel Tache
© 2023 Pont Rent a Car Theme
Acest site folosește cookie-uri. Continuând să navigați, acceptați utilizarea acestora.