fbpx

Renault Arkana – Suv Premium – Inchirieri auto Cluj

Renault Arkana – Mașina potrivita – Rent a Car Cluj

Îți dorești să experimentezi ultima tehnologie în materie de mașini de închiriat? Renault Arkana este alegerea ideală pentru tine. Serviciul nostru de închirieri auto Cluj îți oferă posibilitatea de a închiria un Renault Arkana, mașina care îmbină eleganța, sportivitatea și tehnologia. Cu un design distinctiv și o performanță excelentă, acesta este alegerea perfectă pentru călătoriile tale. Această mașină crossover îți va oferi un design sportiv și sofisticat, tehnologie de top și un confort de excepție.

Calificare pentru Renault Arkana

5,0
5,0 out of 5 stars (based on 8 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%
inchirieri auto cluj renault arkana
inchirieri auto cluj renault arkana
interior renault arkana
interior renault arkana

Caracteristici:

 • Categorie: SUV

• Transmisie: automata

 • Motorizare benzina

• Volum portbagaj: 513 l / 1296 l

 • Consum mediu: 6,5 l/ 100 km

• Usi: 5

• Locuri: 5

Optiuni:

• Aer conditionat

• Volan multifuncional

• Faruri led cu aprindere automata

• Usb

• Ecran Tactil

• Cruise control

• Lumini de zi

Renault Arkana – Rent a Car Cluj

Închiriază această mașină din aeroport din Cluj de la numai 26 euro. Prețul afișat este prețul final. Fără taxe ascunse. Garanție 0 prin adăugarea opțiunii asigurării complementare. RCA și rovinietă inclus in preț. Prețurile sunt in funcție de numărul de zile și de perioada anului pentru care se închiriază mașina. Rezervați din timp pentru a prinde cel mai bun preț.

De ce recomandăm această mașină ?

Renault Arkana este o opțiune interesantă pentru cei care caută o mașină de închiriat tip SUV cu un design curajos. Dacă ai nevoie de o mașină pentru o călătorie sau o întâlnire de afaceri nu ezita să închiriezi acest SUV din flota noastră de închirieri auto Cluj. Este dotată cu o mulțime de opțiuni de echipare și motor performant. Cu versiunea sa micro-hibridă, este de asemenea, o alegere potrivită pentru cei interesați de o mașină ecologică.

Mașina este dotată cu cele mai noi tehnologii de siguranță, printre care se numără senzori de parcare, senzori de ploaie și lumină, control al stabilității și tracțiunii, sistem de avertizare la părăsirea benzii, sistem de asistență la frânare de urgență și multe altele.

Dotări

Renault Arkana dispune de tehnologie de ultimă generație ceea ce o face o mașină perfectă atât pentru călătorii pe distanțe mai mari cât și pentru o ieșire in oraș cu prietenii. Sistemul multimedia touchscreen de 9,3 inch, sistemul de navigație GPS, sistemul de asistență la parcare sau camera video pentru plasarea perfectă a mașinii. De asemenea, beneficiază de lumini de zi LED, jante din aliaj de 17 inch și sistem de climatizare automată.

Arkana are o lungime de 4.568 mm, o lățime de 1.820 mm și o înălțime de 1.575 mm, iar ampatamentul este de 2.720 mm, ceea ce oferă un spațiu interior generos pentru până la 5 pasageri. Volumul portbagajului este de 513 litri, iar pentru un plus de spațiu, scaunele din spate se pot plia pentru a crea o suprafață plană.

Concluzii

Închirierea unei mașini Renault Arkana este o alegere excelentă pentru turiștii și călătorii care caută o mașină de închiriat in Cluj modernă și confortabilă. Cu tehnologie avansată și o performanță excelentă. Indiferent de motivele tale pentru închirierea unei astfel de mașini, Renault Arkana este o alegere sigură și inovatoare, care te va impresiona cu fiecare kilometru parcurs. Închiriază o mașină din timp din flota noastră de Rent a Car pentru a beneficia de un preț redus. Vezi ofertele noastre de inchirieri auto Cluj.

Întrebări frecvente de la clienții Pont Rent a Car

Pot călători în afara țării cu mașina închiriată Renault Arkana?

Călătoriile in afara țării cu mașina închiriată sunt permise numai cu plata unei taxe suplimentare. Pentru a călători în afara țării este nevoie de autorizare din partea firmei Rent a Car.

Ce motor are Renault Arkana?

Renault Arkana are un motor microhibrid pe benzină de 140 CV.

Pot închiria mașina din aeroport Cluj?

Da, mașinile închiriate din flota noastră de închirieri auto Cluj se pot prelua și returna in aeroportul din Cluj.

Părerea dumneavoastră este importantă

Opiniile clienților Pont Rent a Car

Renault Arkana confort, consum, fiabilitate …….. de la Virgil Oprean, 15/04/2023

15/04/2023

Am ales Pont Rent a Car Cluj pentru o excursie de câteva zile și am fost foarte mulțumit de alegerea mea. Mașina a fost în stare excelentă și personalul a fost foarte profesionist și amiabil. Am primit instrucțiuni detaliate cu privire la utilizarea mașinii și am fost informat despre toate detaliile închirierii. Prețurile au fost de asemenea foarte rezonabile. Recomand cu încredere acest serviciu de inchirieri auto din aeroport Cluj.

Renault Arkana confort, consum, fiabilitate …….. de la Oprica Lungan, 02/04/2023

02/04/2023

Procesul de închiriere a fost simplu și personalul a fost foarte amabil și informativ. Prețurile au fost foarte rezonabile și mașina a fost în perfectă stare. Cu siguranță de fiecare dată când voi ajunge în Cluj voi apela la serviciile lor de închirieri auto.

Renault Arkana confort, consum, fiabilitate …….. de la Mihai Marius, 03/03/2023

03/03/2023

Am inchiriat Renault Arkana din aeroport Cluj pentru o excursie de o săptămână și am fost foarte mulțumit de experiența închirierii. Mașina a fost în stare excelentă și personalul a fost foarte profesionist și amabil. Prețurile au fost de asemenea foarte competitive. Recomand cu caldura acest serviciu de închirieri auto din Cluj.

Renault Arkana confort, consum, fiabilitate …….. de la Catalina Oprica, 25/01/2023

25/01/2023

Personalul a fost foarte amabil și ne-a oferit toate informațiile de care aveam nevoie pentru a putea conduce în siguranță mașina. Recomand cu încredere compania Pont Rent a Car pentru că oferă servicii de înaltă calitate de închirieri auto în aeroport Cluj la prețuri accesibile.”

Renault Arkan confort, consum, fiabilitate …….. de la Viorica Balea, 18/10/2022

18/10/2022

Am auzit numai lucruri bune despre această firmă de închirieri auto din CLuj și am decis să închiriem și noi de aici. Alegerea unui Renault Arkana pentru închiriere a fost o alegere excelentă, iar mașina a fost într-o stare perfectă.

Renault Arkan confort, consum, fiabilitate …….. de la Florin Padure, 02/08/2022

02/08/2022

Ne bucurăm că am găsit această firmă de închirieri auto Cluj. A fost o alegere excelentă pentru închirierea unui Renault Arkana pentru vacanța noastră. Mașina a fost livrată la timp și avea toate dotările necesare. Personalul a fost foarte amabil și profesionist.”

Renault Arkan confort, consum, fiabilitate …….. de la Dana Hering, 11/07/022

11/07/2022

Am avut o experiență foarte plăcută cu acest Renault Arkana. Performanța și manevrabilitatea mașinii au fost de top, iar sistemul de navigație a fost de mare ajutor în călătoriile noastre. Recomand serviciile de închirieri auto ale acestei firme. Închiriem de fiecare dată de aici când venim în România.

Renault Arkan confort, consum, fiabilitate …….. de la Vasile Sîrb, 21/06/022

21/06/2022

Am închiriat un Renault Arkana de la Pont Rent a Car din Cluj și nu am fost dezamăgit. Au cele mai bune servicii de inchirieri auto Cluj. Mașina era nouă, curată și foarte confortabilă. De asemenea, am fost impresionat de tehnologia de ultimă generație din interiorul mașinii.”

© 2023 Pont Rent a Car Theme
Acest site folosește cookie-uri. Continuând să navigați, acceptați utilizarea acestora.